Guangzhou Luhu Traffic Facilites Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : allen fang

Telefoonnummer : 13922454218

WhatsApp : +8613416187546

Free call

Wat beïnvloedt Weg Merkend Verf?

October 29, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Wat beïnvloedt Weg Merkend Verf?

Wat beïnvloedt Weg Merkend Verf?

A. temperatuur

 

De lagere of hogere temperatuur heeft slecht effect op weg merkend verf. De bouwtemperatuur van de verf verwijst over het algemeen naar de temperatuur van de vultrechter wanneer het merken van lijnen. Gewoonlijk, moet de vultrechter bij 180-200°C. worden gehandhaafd. Wanneer de materiële temperatuur lager is dan 180°C, wordt de aardoliehars niet volledig uitgerekt, die enerzijds, direct de verschijning van weg merkend lijnen beïnvloedt; anderzijds, beïnvloed adhesie van noteringen aan bestrating.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat beïnvloedt Weg Merkend Verf?  0

 

De Periode van B. Too-long Storage

 

De oxydatie van hars zal maken hard en bros schilderen. Aldus, stelt men voor dat de houdbaarheid van hete smeltingsweg die verven merken niet één jaar zou moeten overschrijden. De verven zouden die voor meer dan één jaar hebben opgeslagen vóór bouw moeten worden gecontroleerd, en zij voldoen slechts aan het vereiste, zij zullen gezet worden in bouw.

laatste bedrijfsnieuws over Wat beïnvloedt Weg Merkend Verf?  1

 

C. verfvocht

 

In het algemeen, na de verf is nat, wanneer het in een hydraulische dubbel-cilindervoorverwarmer, de vochtigheidsdraaien in waterdamp tijdens het het verwarmen procédé wordt gesmolten, dat gemakkelijk tot een hoop bellen op het wegdek tijdens het het merken proces kan leiden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat beïnvloedt Weg Merkend Verf?  2

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in