Guangzhou Luhu Traffic Facilites Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : allen fang

Telefoonnummer : 13922454218

WhatsApp : +8613416187546

Free call

Één Riem Één Weg-Een Nieuwe Weg voor Weg die Verffabrikanten merken

October 29, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Één Riem Één Weg-Een Nieuwe Weg voor Weg die Verffabrikanten merken

Één Riem Één Weg-Een Nieuwe Weg voor Weg die Verffabrikanten merken

In de herfst seizoen van 2013, stelde Chinese President Xi Jinping voor het eerst de de Weg Economische Riem van de twee belangrijkste initiatieven „Zijde“ en de Weg van de de „21ste Eeuw Maritieme Zijde“ voor, gekend als de „Één Riem en Één Weg“, die de internationale communautaire eer zoals: „Nieuw Concept de Diplomatie van China.“

 

Dit beleid brengt zowel uitdagingen als kansen aan weg merkend verffabrikanten.

 

Kansen: „Één Riem en Één Weg zullen“ de marktvraag naar weg merkend verf drijven. Eerst en vooral, is de eerste nadruk van het initiatief infrastructuurbouw. wegens fiscale beperkingen, landen langs de „Één Riem en Één Weg“ zijn underinvested in infrastructuur en hun BBP per hoofd, wegafstand in mijlen per hoofd, spoorwegafstand in mijlen per hoofd en andere indicatoren zijn veel lager dan die in China.Asian en de Afrikaanse landen langs de route hebben 10% en 20% meer ruimte voor urbanisatie dan China, en de geaccumuleerde ervaring van China, product, en de dienst in zijn eigen proces van urbanisatie kan worden uitgevoerd.

 

Uitdagingen: Weg die van China de verfindustrie merken begon laat, hebbend een zwakke stichting. Bovendien, de industrie wordt geconfronteerd met verschillen in regionale politiek en culturen. „Één Riem en Één Weg“ bieden een zeer belangrijke mogelijkheid voor de transformatie en de ontwikkeling van de de verfindustrie van China en brengen een tweede licht aan de hete smelting van China merkend verffabrikanten. Wij-Co. van het Verkeersfaciliteiten van GZ LUHU, Ltd heeft reeds zoetheid geproeft die door „Één Riem en Één Weg“ wordt gebracht.

 

laatste bedrijfsnieuws over Één Riem Één Weg-Een Nieuwe Weg voor Weg die Verffabrikanten merken  0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in