Guangzhou Luhu Traffic Facilites Co., Ltd.

Hydraulische Dubbele Tank Thermoplastische Weg die Machine merken

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zhejiang
Merknaam: ATM
Certificering: ISO
Modelnummer: ATM-650
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten Doos
Levertijd: 5-20 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 100000pcs/Year
  • Gedetailleerde informatie
  • Productomschrijving

Gedetailleerde informatie

Type: Dubbel-cilinder Materiaal: Roestvrij staal
Motor: 12HP dieselmotor Afmeting: 1500*1600*1750mm
Gewicht: 1000kg Hittemethode: vloeibaar gas
Tankcapaciteit: 325kg*2 Drijfmethode: Hydraulische transmissie
Hoog licht:

Dubbele Tank Thermoplastische Weg die Machine merken

,

Hydraulische Thermoplastische Weg die Machine merken

Productomschrijving

Hydraulische Dubbele de Tank650kg Weg die van 12HP de Thermoplastische Machine van de Verfvoorverwarmer voor Smeltende Verf merken                    

 

PRODUCTOMSCHRIJVING 

 

ATM-650

 

Toepassing: Hitte en Smeltings Thermoplastische Weg die Verf merken
Type: Dubbel-cilinder
Motor: 12HP dieselmotor
Gewicht: 1000kg
Afmeting (L*W*H): 1500*1600*1750mm
Materiaal: Stainessstaal
Hittemethode: Vloeibaar Gas
Tankcapaciteit: 325 kg*2 (Twee Tanks)
Drijfmethode: Hydraulische Transmissie
Eigenschappen: 1.Meet de Behoefte van klanten van Hoge Rendabel
2.Save kosten van Hitte
3.Great hittebehoud
4.No roest en verdwijn langzaam
5.Long geldigheid en Gemakkelijk te handhaven

 

VERSCHILLENDE MODELLEN

Hydraulische Dubbele Tank Thermoplastische Weg die Machine merken 0

              ATM-650 ATM-900 ATM-1500

 

 

DETAILS

 

Hydraulische Dubbele Tank Thermoplastische Weg die Machine merken 1

 

 

BOUW

 

Gebruiksprocedures
 
1. Voorbereiding
De olie van de controledieselmotor, het koelwater, de diesel, enz. verbinden de industriële controleklep aan de gaspijp, en verbinden de druk die klep verminderen aan de gasfles aan de ene kant en aan aardgasleiding (7) aan de andere kant, en dan controleren de klep van de fornuiscontrole (12) (zou moeten worden gesloten), dan open de klep van de gasfles, en steek ontstekingsstaaf (9) aan. Open het het bekijken venster (11), plaats ontstekingsstaaf (9) in het het bekijken venster om het fornuis te richten, steek het fornuis door de klep van de fornuiscontrole te openen (aan 12).
 
Hydraulische Dubbele Tank Thermoplastische Weg die Machine merken 2
 
2.Heating
 
Wanneer aanvang om de verf te smelten, het te verwarmen met een kleine brand en een kleine hoeveelheid verf te zetten, en de dieselmotor te beginnen wanneer het begint te smelten. Nadat de snelheid van de dieselmotor stabiliseert, begin het mengapparaat om het omkeren klephandvat (3) [de draai met de wijzers van de klok mee binnenwaarts, houdt in het midden op, en linksdraaiend naar buiten] in werking te stellen. Tegelijkertijd, blijf nieuwe materialen zetten in de ketel, de hoeveelheid brand verhogen en het bewegen versterken, tot de verf in de ketel volledig wordt gesmolten, en de temperatuur bereikt 180 ℃-200℃ kan in het bouwmateriaal worden geplaatst om bouw te merken. Elke dag zouden de bouwmaterialen moeten worden gepland, en verlaten teveel verf in de ketel aan het eind van de bouw niet. Als er meer verlaten verf is, zou het worden vrijgegeven, worden gekoeld en moeten worden hard gemaakt en worden verpletterd, en het zal met de nieuwe verf in de volgende bouw worden gebruikt. Maar om teveel het herhaalde verwarmen te vermijden.
 
Hydraulische Dubbele Tank Thermoplastische Weg die Machine merken 3
 
 

BEDRIJFprofiel

 

 

Opgericht in 2008, is Co. van het VERKEERSfaciliteiten van GZ LUHU, Ltd, de waarvan fabriek in Guangzhou-Stad wordt gevestigd, de Provincie van Guangdong, een professionele fabrikant die op grote schaal zich in R&D, de verkoop en de techniekinstallatie specialiseren van verkeersfaciliteiten.

 

Hoofd Bedrijfswerkingsgebied: verkeersfaciliteiten, verkeersteken, aanstekend materiaal, metaalproducten, plastic productenonderzoek, verwerking, productie, verkoop, de uitvoer van goederen en technologie; bouw van verkeersteken, evaluerende installatieprojecten die, installatie van parkeerruimten, verkeer lijnproject merken. Nu zijn er velen lijn merkend teams met rijke ervaring. Het jaarlijkse het merken volume van de lijnbouw bereikt 1 miljoen vierkante meters.

 

Hoofdproducten: de verkeersveiligheidstekens en de benchmarks op grote schaal, de brugkaders, de gemeentelijke omheiningen, de verkeersveiligheidsomheiningen, kleine tekens voor parkeerterreinen, merkend verven, die materiaal, convexe spiegels, merktekens, hoekwachten, verkeersdrempels, verkeerskegels, verkeersbarrières, verkeerslichten en weg merken beslaan, etc….

 

Sinds zijn onderneming, Co. van het VERKEERSfaciliteiten van GZ LUHU, heeft Ltd in strikte projectleiding, de achtervolging van voortreffelijkheid aangedrongen, waarbij 100% van techniekkwalificatie en 100% van de contractvervulling worden bereikt, die op brede schaal in de industrie is erkend. Bovendien, het bedrijf heeft opeenvolgend aan een aantal nationale en provinciale zeer belangrijke projecten deelgenomen.

 

 

CERTIFICAAT

 

Hydraulische Dubbele Tank Thermoplastische Weg die Machine merken 4

CLIËNTEN

 

Hydraulische Dubbele Tank Thermoplastische Weg die Machine merken 5

 

FAQ

 

 

Wat is betalingstermijn?

Wij keuren Contant geld, TT, en Paypal goed.

 

 

Hoe lang u goederen zult voorbereiden?

Wij hebben genoeg voorraad voor de meeste producten en kunnen verzending binnen 3 dagen op het ontvangen van uw betaling schikken. Voor aangepaste goederen, zal het ongeveer 7 werkdagen, behoudens daadwerkelijke situatie vergen.

 

 

Welk soort verzendwijze wordt verstrekt?

Wij kunnen FOB-, CIF dienst de van EXW, etc… verlenen. Als het deel van uw orde van andere leveranciers, u de goederen van de leverancierslevering aan onze fabriek kan laten en wij goederen aan de container in onze fabriek kunnen laden, kosteloos.

 

 

CONTACT DE V.S.

 

 

Hydraulische Dubbele Tank Thermoplastische Weg die Machine merken 6

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn